У Кайману ювілей – виробничій групі Кайман 25 років!

3 вересня 2019
Кайман відзначив 25 років з дня заснування

У виробничої групи Кайман ювілей – 29 серпня 2019 року, провідний виробник колючого дроту Єгоза, відзначив своє 25-річчя. За довгі роки своєї діяльності Виробнича група Кайман пройшла непростий шлях, але і досягла багато чого. Почавши в 1994 році як невелика фірма, в даний час Виробнича група Кайман приставляє собою велике підприємство з потужним виробництвом і розвиненою інфраструктурою.

Виробнича група Кайман пропонує повний цикл послуг з комплексного захисту периметра об'єктів – від проектування системи захисту периметра та виготовлення колюче-ріжучих загороджень до доставки та професійного монтажу колючого дроту та іншого обладнання на об'єкті замовника. Завдяки професійному підходу до питань безпеки, Виробнича група Кайман домоглася того, що на сьогоднішній день її продукція і послуги користуються попитом не тільки приватними і комерційними покупцями, але і Міністерством внутрішніх справ, Міністерством оборони, Державною прикордонною службою України та іншими державними силовими відомствами.

Сьогодні клієнтам Виробничої групи Кайман пропонується широкий асортимент продукції та послуг – більш ніж 120 типів колючого ріжучих загороджень та 6 типів армованої колючої стрічки власного виробництва під відомими торговими марками – Єгоза, Піранья, Концертина, Гюрза, Алігатор, Єгоза-Супер, Кобра, Кайман. Забезпечуючи комплексний захист периметра об'єктів, крім колючого дроту і загороджень, Виробнича група Кайман поставляє і встановлює різне охоронне устаткування – системи відеоспостереження, сигналізації і контролю доступу, системи нелетального електрошоку і багато іншого. Всі роботи по монтажу колючого дроту та встановлення обладнання виконують фахівці з величезним досвідом роботи в галузі безпеки об'єктів, тому Виробничою групою Кайман гарантується не тільки якість своєї продукції, а й висока якість всіх монтажних і супутніх робіт.

Новини